Certificeret overnatningssted for lystfiskere.

Som certificeret overnatningssted for lystfiskere tilbyder vi vejledning om det lokale fiskeri på lundø, hjælp til køb af fisketegn mv. 

Fiskeri i nærområdet

I den sydøstlige del af Limfjorden munder de fleste af Limfjordens markante havørredåer ud. Det betyder, at der er mange fisk på disse kyst­er i forår og efterår. Alene i Hjarbæk Fjord har Sime­sted, Skals, Fiskbæk og Jordbro Å deres udløb. Hertil kommer Lerkenfeld Å i Lovns Bredning, Trend Å i Løgstør Bredning og Karup Å i Skive Fjord.

I den sydøstlige Limfjord finder du alle kyst­typer, storstået natur og et væld af gode fiskepladser.

Fiskeriet kan startes ved Lundø Strand Camping og ellers kan du indenfor kort afstand nå flere af Limfjordens bedste og mest kendte havørredpladser. Nærmest ligger Jelse Odde, der strækker sig dragende op mellem Skive Fjord og Lovns Bredning, og her kommer du på kastehold af de mange fisk, der søger til og fra de mange vandløb, der munder ud i denne del af fjorden.

Som certificeret overnatningssted for lystfiskere tilbyder vi adgang til renseplads og fryser til fangsten, og vi kan vejlede dig om det lokale fiskeri.

Du kan finde mere information om fiskeriet i Limfjorden, beskrivelser af de enkelte fiskepladser, fisketips og meget mere på www.havorredlimfjorden.dk eller i guide bogen “Lystfiskeri i Limfjorden”, som vi sælger.

På kortet er kendte fiskepladser i Limfjorden angivet med en streg. Pladserne er udvalgt på baggrund af lokale lystfiskeres erfaringer med fiskeriet og pladsernes tilgængelighed. Campingpladsen er markeret med vores logo. Dette kort er et udsnit af det digitalekort på havørredelimfjorden.dk hvor du kan se indnu flere gode fiskepladser, grejbutikker mm.

 

Båd

Hvis du har egen båd med, har du mulighed for ar benytte dig af et slæbested 200m fra pladsen.

Når først båden er i vandet kan du benytte dig af vores bådbro lige ved pladsen.

Har du ikke selv båd, men har lyst til at komme på vandet kan du booke en guide med båd.  

 

Fisketegn

Hvis du mellem 18 og 65 år, skal du have fisketegn for at dyrke fiskeri med stang og andre redskaber i Danmark. Fisketegnet kan købes online på www.fisketegn.dk eller vi kan hjælpe dig med det, når du kommer.  

BOOK DIN OVERNATNING NU!

I egen vogn/telt eller i en af vores hytter. Så får du nem adgang til gode fiskepladser.

Har du brug for råd og vejledning af en ekspert, kan du booke en fiskeguide

BOOK EN GUIDE