resturant lundø, lundø grill

Covid -19 info

Så må vi igen servere for alle jer glade gæster, vi har både inde- og udeservering, der er dog følgende at være opmærksom på.

Hvis i ønsker ar side inde i restauranten og spise skal i kunne vise en negativ test der er maks. 72 timer gammel eller have gyldigt Corona pas. 

Grundet restrektioner har vi kun plads til 32 personer indendørs. Så det er altid en god ide at bestille bord i forvejen på 53372217, så man ikke går forgæves.

Hvis i ikke har dette, er der mulighed for at side udendørs på vores dejlige terrasse. her har vi sat varme op og i kan også låne et tæppe hvis det er for køligt.

Der er også mulighed for at bestille take away. Ring venligst i forvejen for at afgive din bestilling på telefon 53372217. Menu kort kan downloades længere nede på siden eller afhentes hos os.

Restaurant

Vi har vores eget restaurant, nyd udsigten over fjorden og vores store legeplads på stranden, mens du spiser inden for eller ude på terrassen. 
Vi har et bredt udvalg af retter lige fra Wienerschnitzel, steaks og spareribs til burger og grill retter af god kvalitet.

Se vores menu længere nede på siden.

Der er mulighed for bord bestilling og mad ud af huset på tlf 53 37 22 17.